Tre majböcker

Tre böcker jag ser fram emot som utkommer i maj:

9789176459867

Helena ”Dark Places” Dahlgren släpper sin 100 hemskaste-lista över sina största fiktiva skräckupplevelser i bokform i maj, ser mycket fram emot denna! Kotten i magen beräknas som sagt komma i mitten av maj och jag tror den här boken är perfekt i antingen väntan på att han ska komma, eller som läsning under längre amningsstunder. Om inte annat så känner jag att skräckupplevelser + förlossning = sant.

9789100158187 (1)

Bodil, åh Bodil.

I början av maj kommer en ny volym med alla Bodils samlade dikter. Ett måste i min bokhylla helt enkelt.

9789170379031

John Ajvide Lindqvist släpper ny novellsamling, behöver jag ens ge en anledning till varför jag ser fram emot den? Efter ha läst, och gillat, Himmelstrand och Rörelsen så ska det ändå bli skönt att läsa annat av honom – framför allt i kortare format, tycker nästan att han är som bäst då.

Vilka kommande böcker ser ni fram emot?

2 tankar om “Tre majböcker

  1. Yay för ny novellsamling av Ajvide! Och det vore SUPERKUL att vara förlossningslitt ju! Kan intyga att böckerna man läser på BB stannar kvar hos en. Jag läste ”American Wife” av Curtis Sittenfeld och ”The Truth About Melody Browne” av Lisa Jewell (var inlagd ett par dagar innan barnen kom, så jag hann med en del).

    Gillad av 1 person

    • Åh gud, kan tänka mig att det stannar kvar hos en, börjar bli smått nervös (läs skitnervös). Man vet ju aldrig hur lång tid det tar heller så din bok får absolut följa med till bb, om jag inte hinner läsa den innan vill säga 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s